Faceless 2020

Projektet er på standby pga. COVID-19

FACELESS

common beauty

Projekt i 2020

Skønhed er et meget omdiskuteret subjektivt emne – og “subjektiv” er nøjagtigt hvad skønhed er – en subjektiv mening, der gennem årene har udviklet sig og nogle gange ødelagt folks selvbevidsthed og selvtillid.

Projekt ‘FACELESS – common beauty’ vil invitere alle ind – uanset hvor perfekte de er eller hvilke ufuldkommenheder der definerer dem – og sammen vil vi vise hvilken fælles skønhed der er at finde hos mennesker.

Dette er et dansk projekt, oprettet af Kasper Topp i Ikast, Danmark.

Et kunstprojekt, der fokuserer på menneskekroppens “ufuldkommenheder”, som vi alle har eller føler, at vi har. Det er et anonymt projekt – som gør det lettere at forholde sig til modellerne (frivillige) på billederne.

Uanset køn, størrelse eller race er alle mennesker de samme i kød og blod. Vores kroppe fortæller vores livshistorier – og disse historier er det, der gør os smukke og unikke.

FACELESS – common beauty (fælles skønhed) er et projekt, der ønsker at vise alle “fejl” på nært hold, alle de forskelligheder, der i sidste ende gør dig til “dig”, og du er smuk, ligesom du er.

Topp Fotografi tager billeder af menneskers forskellige kropsdele – hoved, næse, mund, øjne, overkrop, ryg, hænder, numse, fødder, ar, hud og hele kroppen – men uden at vise personens ansigt.

Topp Fotografi er et moderne fotostudio fra Ikast, Danmark, drevet af Kasper og Nanna Topp. Kasper er fotografen på dette projekt og har en dyb passion for at vise folks ægte skønhed på et billede i stedet for bare det forventede.

Nanna administrerer grafik, og sammen administrerer de projektet som mand og kone.

FACELESS – common beauty udstillingen afholdes i Huset no7, Nørregade 7A, 7400 Herning, Danmark.

Hver måned, med start i februar 2020, i åbningstiderne på Huset no7.

Hver første tirsdag hver måned kan du høre fotografen præsentere en ny bodypart, mens du nyder et glas forfriskninger.

Det er altid gratis at komme og se udstillingen og også at komme til fernisering og høre fotografens tale, hver første tirsdag i måneden.